Trucknet vintage posters

Trucknet .se presenterar en serie med retro posters av välkända ”truckers” på väg.

Landsvägens riddare har dominerat vägnätet sedan 50-talet och det finns mycket fina vintage bilder från 50 och 60 talet.

Nu kan du köpa dessa från oss och minnas tillbaka på denna fantastiska tid. Ljudanläggningen var en del av dessa fordon som huserade längs de amerikanska motorvägarna, nutidens cowboys. Du hittar de under vintage posters på posteryard.se.

Så kallade customs trucks. En helt annan värld som föregicks av häst och vagn på slutet av 1800-talet. Nu under 2000-talet har utvecklingen gått framåt men de är fortfarande en förlängning av mannen med häst och vagn med uppdraget att transportera varor från punkt A till B.

Skillnaden från nu och förr är att volymerna och  transportsträckan är så mycket större. Förr var det så gott som endast män som styrde dessa fordon men på senare tid har det även börjat synas tjejer bakom  ratten på dessa gigantiska fordon.

Besök vår sidan med alla fantastiska vintage posters från det glada 50-60 talet så förstår du hur utvecklingen varit och du kan köpa dig en bit historia att sätta på väggen.