Vi använder oss utav cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Läs vidare här.
CAT S30

Test av CAT S30
Test av CAT S30

Det kommer nya mobiler från CAT i en strid ström. S30 är en smartphone med lite mindre skärm på 4,5” med en upplösning på 854×480 pixels och är ersättaren till CAT B15Q.

Den är reptålig, damm-, och vattentät och har en bildskärm som även registrerar våta fingrar. S30 är IP68-certifierad, en industristandard vilket innebär att enheten är damm- och vattentät (nedsänkt i upp till en meters djup i upp till 60 minuter). Skulle olyckan vara framme klarar S30 ett tapp från 1,8 meter. Med dubbla SIM-kort är det enkelt att använda den på både  jobb och fritid.

Telefonen har ett skönt grepp med sina gummisarger och är på så vis en utpräglad jobbtelefon. Batteriet är på 3000 mAh och kamerorna är på 5 resp. 2 mp vilket duger till dokumentering tex. men kanske inget man använder till mer avancerad fotografering. Plattformen är Android 5.1 Lollipop.

Minneskortsplatsen är MicroSD max 64GB.

Telefonen känns snabb med bra skärmrespons + att ljudet är bra även när det bullrar runt omkring. Batteriet är som i en del av dagens mobiler inte utbytbart vilket kan kännas som ett minus.

Sammanfattningsvis så är CAT S30 en kompetent mobil för tuffa tag som också har ett attraktivt pris, ca. 2.500:- utan abonnemang.

 

Hör även CAT B30

cat-b30

Test av CAT B30

 

För mer info, gå in på www.catphones.com


Thomas Hydén
Skrivet av:
Thomas Hydén
Program & musikansvar

Tablå idag

  • 17:05
    Truckstop direkt från studion